Heeeeej!
 
Idag har jag haft en jätte bra dag, förutom lite huvudvärk. Kunde inte sova för jag hostade hela natten så antaligen därför. I alla fall, jag mötte upp Ray och Enrico idag. Så gick vi på bio och filmen var faktiskt jätte bra! :)
Sen gick vi till fina Darling Harbour och käkade italiensk mat, så himla gott!!! Var en stor italiensk familj där och firade någons födelsedag, jag satt där lite avis och tittade på och kände; någon dag ska jag bo i Italien. haha!
 

Efter den goda maten, seriöst, vi åt tills vi inte kunde röra oss!!! Men i alla fall, vi gick till Market City som är en stor spel hall. Så spelade vi lite Mario Cart! haha Jätte roligt! Sen asså, dessa grabbar är ju helt underbara. Varje gång dom såg en affär dom trodde jag gilla så knuffade dom in mig i den och lät mig gå och titta.. haha Underbara grabbar. Slutade med att jag köpte nya converse!! Var extra pris så kunde inte låta bli, mina converse här har tyvärr sett sina sista dagar i livet.. 
 
 
 
Mina nya skooooor! 400 spänn bah ! :) 
 
 
 
haha :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag som Mario! ;)
 
 
Nu ska jag sätta mig i sängen, iskallt och jätte regnigt här så jag är blöt å kall.. Så nu blir det choklad, pepsi , host medicin och fiiiiiilm ! Puss och Kram
Heeey!
 

Nu är klockan snart 8 på kvällen och jag har precis käkat middag. Blev pasta sallad med tonfisk , mums! Jag har jobbat precis hela dagen men det har inte gjort så mycket för alla var på väldigt bra humör idag och jag fick graits lunch, fika, mera fika av jobbet och av två doktorer. Vilken lycka! haha :) Det var väldigt, väldigt få patienter idag, såååå när klockan var nästan 6 och vi inte hade haft någon patient på 20 minuter så plötsligt kom det en. Så checkar jag in patienten som vanligt, sen när jag ska gå in till doktorn så har han somnat på sin stol. HAHA Så himla roligt!!! (Jag kan absolut förstå honom dock, varit där sen 8 på morgonen och bara några få patienter , regnigt, mörkt och kallt. Meeeen så roligt. haha)
 
Ikväll ska jag inte göra så mycket, läsa en bok som min fina vän Stina rekommendare för mig för länge, länge sen!
Sen bara kolla på film, äta svensk choklad som mamma skickade. <3
Imorgon ska jag gå upp i tid för att sedan käka lunch med Ray och Enrico, sen gå på bio. Så mysigt!
 
 
 
 
Det här hörre ni, är "Banana Bread". (Typ sockerkaka) Som man toastar och sedan har smör på.. Jätte konsigt tyckte jag i början, tänkte då sen på att vi har smör på mammas kanell bullar såååå jaja inte jätte konsigt kanske. JÄTTE GOTT ÄR DET I ALLA FALL. Men något jag inte förstår är att många äter det till frukost och tror att det är nyttigt... haha Heter ju banana bread...
 
 
Denna bok ska jag börja läsa!
 
 
 
Denna film ska vi se. HAHA Astaggad! 
 
 
Sen en annan sak, jag har van med Engelska nu. Men idag blev jag glad, för även om jag är van så har jag räknat på svenska.. Tills idag då jag märkte att jag räknade massa pengar på engelska. WOHO!! Awesome. Sen att jag alltid pratar med mig själv på engelska. Haha :) Sen är det roligt att de allra flesta tror att jag kommer ifrån Canada..? haha Jaja bara trevligt !
 
Puss och Kram
 
Heey, heey!
 
 
 
Här sitter jag och dricker tee och läser bröllops bloggar! Haha Underbart Måndags nöje. :) Jag är lite små sjuk men börjar bli mycket bättre, är så regnigt och ruskig här, plus så satans kallt i huset så inte så konstigt att man känner sig krasslig. Annars då, jooo Jag bokade visst en biljett hem till Sverige idag <3
  Nervös är jag, men glad och pirrig också. Så nice att träffa alla er där hemma igen! Har redan planer på fika, badtunne häng, lite middagar och annat kul med vänner och bekanta. NU är den stora frågan, vad vill jag ha för mat när jag kommer hem!?? haha :)  
 
Imorgon ska jag träffa lite tjej kompisar inne på ett jätte stort shopping center, lovley!! Jag måste köpa skor, just nu har jag hål i alla känns det som.. (Kan de va därför man e sjuk tro?)
 
Berättade nyss för Gladys (franska tjejen i mitt rum) att jag bokade biljetten, så sorgligt, jag kommer gråta så mkt när jag lämnar henne ! ISCH <3 Värsta med att resa runt är att lämna alla fina människor man träffar.. suuuck.
 
 
 
Klänning från H&M!
 
 
 
 
Seriosly, amazing cake! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Amazing!
 
 
Now i gonna skype with Henrique!
 
Puss Puss