Idag är det en vecka tills jag landar i Brasilien. Iiiiiiiiih helt sjukt ! :) 

Det är väldigt mycket känslor, men igår natt sov jag nästan ingetalls. Hade en märklig mardröm. Sen låg jag orolig och vaken, från 03:00 till 08:00 .. 
Jag är orolig mest för språket, jag vet att jag har många som kommer hjälpa mig. Men som när jag bodde i Spanien, så var vi flera (plus att många kan ju i alla fall lite Engelska där) men man var aldrig helt själv. Sen förstod man kanske inte allt chaufförena sa till en när det pratade för full hals, på spanska. Men man kunde förstå ett sammanhang. 

Sen i Asien, där kunde ju inte många engelska tillexempel. Men då var vi ju två hela tiden, jag Och Emelie hade ju varann om det var något vi undrade om mat, frukt eller hotell rum. Då kunde vi hjälpas åt! 

Men nu, måste jag klara mig själv! 
Visst, jag har Brolle med familj och vänner som kommer finnas där och stötta. Men det är fortfarande jag som måste fixa det! 

Ibland känner jag bara lycka och hur kul att kommer bli. Vilket det kommer, men vissa nätter blir jag lite extra nervös tror jag.. Det kommer vara tufft i början, men jag ser fram emot allt! 

Brolle är min andra hälft 😊
Hej, idag är det Fredag och 27 dagar kvar tills jag träffar Brolle och mina vänner i Brasilien ! Hihi 😊 

Idag tog mamma och jag bussen in till Uppsala, där vi mötte upp Pappa. För att sedan ta oss till polisen. Fixa nya pass innan våra resor. Äntligen fick jag rätta till min längd i passet!! 
Förra gången jag skulle fixa mitt pass, sa jag till polisen att jag var 173 cm lång. Men ändå skrev hon 172!!! Haha sjuuuuuukt irriterande. Jag är faktiskt 173 och en halv ! 😜 
Så denna gång (när vi hade en trevlig polis) så sa jag att jag växt, nu va jag 174... Awesome! Haha 

Jag har inte börjat packa än, men det ska jag i morgon tänkte jag. Skypade med Brolle igår, han har nu bokat hotell till oss första helgen jag är där. Vi ska bo på hotell uppe i bergen, lite svalare. Brolle är rädd att jag ska dö av värme annars.. Kommer ifrån -7 och massa snö till +38 och crazy sun. Men kommer nog gå fint, det måste det göra 😊 Helt plötsligt pratade jag med en ninja.. Haha asså.


 


Så redo att lämna Vintern och åka till min man 😍

God helg!