Jag kom precis hem från ett möte med min chef. Vi pratade om hur de andra lektionerna kommer se ut. Eftersom på lördag så är en lektion på 3 timmar, men på veckodagarna är en lektion på 1 och en halv timme. Så uppläget blir ju lite annorlunda. 

Men sen berättade hon att jag INTE kommer börja på måndag... Utan börja den 15onde Februari istället. Suuuuuck! Jag var så sjukt glad och taggad på att börja på Måndag. Det är för att nästa vecka så börjar Carnivalen :) Hade jag helt glömt bort! Så, hade jag börjat på Måndag så hade jag ju inte jobbat mycket, för att de flesta är lediga då. 
Så får se fram emot den 15onde istället! 

Blir ju spännade att uppleva Carnivalen för första gången!!🎉 
Dock vet vi inte än vad, hur eller var någonstans vi ska fira. Men sånt löser sig alltid. Fest överallt och sånna dansare i vackra, färglada kläder. 

Nu när jag är ledig flera dagar, så har jag bestämt mig för att öva Portugisika. Ska be Brolle att vi inte pratar Englska nåt mer under dessa dagar. Försöka i alla fall, haha. Tänkte att det kan vara bra att     öva lite eftersom mina studenter är helt nybörjare på engelska. Även om jag förstår dom, ska dom ju förstå mig också! Plus att då har jag något att göra och koncentrera mig på när jag inte jobbar. Önska mig lycka till. 


Så vackert! 
I morse tog jag en skön promenad till Brolles mamma. Passa på att promenera när det inte är såååå himla varmt idag. Hade lånat lite grejer som jag skulle lämna tillbaka. Så åt vi en god frukost tillsammans :) 

Vi pratade om allt möjligt, eller egentligen så pratade hon mest.. Jag förstår portugisika väldigt bra, men har svårt att uttrycka mig och prata. Mitt egna fel som inte övar mer.. Tråkigt. Jag ska försöka mer! Men på riktigt, deras grammartik är så knäpp. 

I alla fall, så började hon fråga om vi verkligen ska åka till Sverige. Hon vet om det, att vi vill flytta dit då vi känner att det kommer vara bättre för oss. Tex med jobb, skola och andra möjligheter. Hon fick tårar i ögonen och berätta att hon är ledsen att vi ska flytta och att hennes andra son vill flytta några timmar bort. Herregud, hon fick massa tårar i ögonen och sa: Jag kommer vara här helt ensam.. Vad svarar man egentligen på det?! 

Jag sa ungefär att Brasilien har sina saker som är bättre och Sverige sina. Att vi kan alltid hälsa på och prata via skype osv. Jag vet att hon vill det bästa och är glad för oss. Bara så svårt när man ser någon nästan börja gråta. 


Iallafall, en glad bild på oss!


Jag och hunden Toni som alltid gör mig glad! 

I maj förra året så fick jag mitt brasilianska visum!! Yaay! 

Jag kan stanna här i 9 år, sen bara fixa ett nytt. Jag har inget pass men ett brasse ID. På bilden skriver vi på att vi bor ihop, är tillsammans och planerar att gifta oss. Synd att de inte är lika snabbt att få visum i Sverige. 
Men det kommer, Brolle är mer taggad än jag att åka till Swe. Haha 
Nejdå, vi båda ser fram emot det! Speciellt att träffa familj, vänner och maten. Hoppas han kommer trivs där också! 

Men, det tar ett tag innan visumet är klart. Så nu njuter vi för fullt av att leva här i värmen!