Här går det undan ska ni veta !

 
Flyttar redan på Söndag, iiiiih spännande!! 
Kände igår att herregud vad skönt att slippa brassen jag bor med..Yeey!
När jag kom hem idag från skolan så åt jag lite tacos sen kirra lite med banken och sen städade jag hela köket och vardagsrummet.. Jobbigt när det är så varmt, svetten bara rann! 
 
Sen ringde tjejen som visade mig huset, jag ska hem dit och kolla på film. Haha hur random och trevligt är inte det då!!? Trodde det var nåt allvarligt när hon ringde, typ "Tyvärr du kan inte flytta i, huset brann ner.." Men så sa hon: Hörrö, jag slutade jobba nu och tänkte höra om du ville komma över och se på film eller nåt! Jag blev chockad men sa såklart Ja, roligt att hänga i mitt nya hus och lära känna dom bättre. :) 

Heeeey!
 

Alltså, just nu kan det inte bli bättre. Jag kollade på hus idag och dom valde miiiiiiig!!! 3 vånings hus med 6 personer som bor där, helt okej känner jag. Nu bor jag ju mycket mindre med 14 personer, suger! Så jag är super glad! Sen mitt jobb som receptionist också, helt awesome! Saker börjar ordna upp sig nu :) 
Sen är det skönt att huset ligger på en lugn fin gata, med mycket cafer och resturanger (Tänk Göteborg eller Gamla stan i Sthlm). Nära Hyde park och bara 10 minuters promenad till skolan jag börjar på i Mars. WOHO
Får flytta in 12 Mars, exakt om 2 veckor. Taggad!! Kom bra överns med tjejen som ska bli min nya landlord, hon var otroligt söt och trevlig. :) 
 
Nu är jag inne på min sista vecka på AICE Collage, har gått jätte fort :) Lärt mig mycket och glad för alla fina klasskamrater jag träffat. Hoppas alla är lika snälla på Busniess skolan.. iiih.. Nervös! 
 
 
Har inte flyttat än men detta blir min nya adress! haha ;) 
 
Miss Ida Jansson
31 Taylor Street
2010 Darlinghurst NSW
Australia
 
 
PUSSPUSS
 
 
Heejsan alla mina kiwisar!
 

Kiwisar är nått vi kallar dom som bor i Nya Zeeland, så stämmer ju inte riktigt. Men kiwi är min favvo frukt ;) By the way, det var en tjej där som drack 12 liter Coco-cola om dagen!!? Plus att hon rökte men ändå, hon dog i alla fall!
(Trevligt att börja inlägget om någon som tog...haha)
 
Igår efter skolan gick jag, Shiho och Hanna till Botaniska Trädgården. Var cirka 28 grader igår! Vi var där några timmar och bara njöt, läste och prata massa bullshit. Jätte mysigt, så himla fint där. :) Kommer sakna Shiho så mycket, om 2 veckor är hon inte här längre. Bläää! 
 
Igår natt kunde jag inte sova alls, usch! Hade massa jobbiga mardrömmar. Så idag har jag varit super trött, hade läskiga tanten som lärare.. Inte det bästa när man är trött men gick okej i alla fall! Efter skolan gick jag hem åt lite lunch och sedan pluggade jag i biblioteket i lite mer än 3 timmar, duktig tjej! ;) Skrev en uppstats om att vissa tycker att Internet förstör barnens beteende medans vissa säger att Tvn är boven i det. haha Lite halvt intressant sådär..haha. Sen kom jag hem och fixade lite middag och lite frulle tills i morgon. Läste några kapitel i min nya bok som jag gillar ap mycket, men kan inte läsa nåt mer för kan knappt hålla ögonen öppna! Kommer sova gott i natt tror jag!
 
Vad mer, jo Andreas familj kommer på fredag, kul! Då kommer jag sakna er där hemma lite extra känner jag.. 
Sen har jag fått jobb som receptionist, yeeeey! Ska försöka fixa med tider och sånt så jag faktiskt kan ta det jobbet, vore underbart! 
 
 
 
<3 <3 <3
 
 
Just nu skypar jag med min favorit, Matilda!! <3 
 
Puss och kram, saknar er!