Jag skojjar inte när jag säger att detta är dom finaste bilderna jag har!!

Jag har alltid sagt att jag ska ha en lång (inte föööör lång) kille, med mörkt lite halv långt hår och ha humor samt vara trevlig och ödmjuk.  Sen har det ju kommit upp mera som tatueringar, lite "galen", gilla att resa, så brukar jag fastna för en speciell stil, lite små cool så.. (trodde det var surfare men jag tröttna snabbt på dom!)

MEN jag har ju en liten hemlis, en liten hemlig person.. Så spådde jag mig nyss och fick detta:
Din typ ser inte ut som du tror. Ganska tvärt om faktiskt.


Kände bara attans, då är det så... Jag och min hemliga person som är ganska kort, lite små tjock (haha) är inte alls så som jag har tänkt.. Men är helt awesome i alla fall, bättre än awesome!! Sen vet jag ju att spådomar är väl lite crazy att lita allt på det.. men Jaja :) Det första jag tänkte på var visst han.
säger bara speeeeeeeeedooooos.  (isch)
tjoho!
Jag har precis fått reda på att en vän till mig ska bli....... dun dun dun dun dun (spännings musik)
M U N K!!

Det är jätte härligt att ha vänner som är olika och från olika ställen i världen, man får se och veta otroligt intressanta saker! (eller åka på bröllop i Japan tillexempel, måste läsa på så jag vet hur jag ska bete mig.)
Men jag förväntade mig verkligen inte att en av mina bekanta i Asien ska bli munk!? Jag tycker dom är väldigt häftiga men samtidigt är jag lite rädd för dom.... Fråga inte varför tittar mest på dom med skräck blandad förtjusning! Jag vet att han antagligen inte kommer vara munk för resten av livet (om han inte finner sig själv i det där å blabla), att bli munk är lite som att göra lumpen här! Men testar på i nåt år för att man "ska"..
Men ändå min vän ska bli munk och jag är rädd för dom!??
peace!