Läs Andreas blogg här -> http://andreanosti.webblogg.se/ Ni kan bland annat se när hon matar en känguru!!! SÅ AVIS! Jag måste tvinga Tom att ta mig dit.. He he, PUSS
Heeejsan!


 

Nu har jag och Andrea bokat in oss till två kurser.
En RSA kurs som gör att vi kan servera alcohol på tillexempel barer eller resturanger. Sen även en snabb kurs som bartender. haha Varför inte liksom?

Så jag ska försöka mig på att bli bartender kanske. Lätt att få jobb, bra med pengar och antaligen kul att testa på! Flörtig som jag är hoppas jag få mycket i dricks ;) 
Så nästa vecka ska vi gå på dessa 2 kurser, kan hända att vi går en till. Men vi får se om vi känner att vi behöver det! Känns väldigt kul faktiskt :) Trodde inte att jag skulle göra det men är taggad nu! 
 
 
 
 
Nu satte Andrea på hög musik så dags att fixa sig innan vi visar oss ute inför folk! 
Hörs sen, Puss och Kram!
Hejhej!

Igår var det Tisdag och vilken Tisdag vi hade! Vi åkte ner på stan för att söka jobb men vart bara ytterst förvirrade. Sen fick Andrea mig att skratta så mycket att revbenen jag skadat blev 10 gånger värre.. Man ska inte skratta, hosta eller röra sig för mycket på cirka 3 månader. haha yeeey! 

Sen sprang vi in på en bar då vi skulle gå på toa. Jag råkade då nästan förstöra heeeeeeela badrummet. Vatten överallt, måste sluta vara så klumpig. haha
Sen gick vi till  coles för att handla mat, när vi kommer ut därifrån ligger det en man med ansiktet ner i marken. Ser nästan ut som att han ber, alla hans mat varor ligger utsprida. Ingen människa reagerar förutom en tjej som säger: Eeeeeeeww!! 


Vi kände att någon måste hjälpa honom så vi går fram, frågar hur han mår och hjälper honom upp. Ber han sätta sig ner och dricka lite vatten. Han berättar att han legat där flera timmar och ingen har brytt sig om att hjälpa honom. Så han var jätte tacksam att vi två kom, tackade för att vi räddade honom! Han berättar också att han kommer från Afrika och om någon ramlar ihop där så springer alla fram och hjälper till, då det är så varmt där att man faktiskt kan dö av värmen. Konstigt att ingen äns brydde sig !
 
Puss och Kram