Hej på er!


Idag är det Lördag, vi mår bättre så idag ska vi faktiskt på pool party! Det är den Nya Zeeland killen Aaron som har fest i sitt hus, kommer vara massa asiater där! haha Jätte kul! Men vi ska ta det lugnt så vi inte blir sjuka igen :)
Sen idag kommer jag inte gråta nåt mer för små saker (fast paradise hotell var riktigt, riktigt SORGLIGT.) Tack vare bra musik och Jessica <3 mår jag bra igen.. haha ;)


Just nu duschar Stina sen ska jag platta håret lite grann, så ska vi fixa oss sen äta mat.. Även fast dom kommer bjuda på mat på festen. Men det är Japansk mat, (bland annat sniglar, ryggmärg och inälvor) så vi känner att vi inte vill vara jätte hungriga. Vi sa att vi varit sjuka och våra magar är väldigt känsliga just nu.. Det stämmer ju faktiskt. haha


Hörs sen! Puss

Herreguuuud. Fick nyss ett samtal som löd såhär:


(Steve)
Hi
Ida, Can you come down?

(Ida)
 Why..... are you here?!

(Steve)
The ice cream
is melting ...

(Ida)
but steeeeve! OMG! Well I get down now ..


Haha, jag dog lite. Jag skäms som bara den.. Fick 10 glassar plus olika choklad drycker. Lite kul dock att jag och Stina åt upp sista glassarna idag. Perfekt tajming. ;)

Så nu efter glassen ska jag snart sova! Godnatt! Önskar er alla en Indonesisk vän!
HejHej

Jag ska strax sova, men jag kom och tänka på en sak när jag kollade igenom lite bilder här ifrån. Det är en sak som jag har börjat göra, en dum ovana. När jag blir lite små uttråkad och har druckigt nåt glas vin eller en öl så börjar jag ljuga...
Det kan vara allt mellan himmel och jord!! Till en Canadensare sa jag att: Oh, jag spelar hockey i ett kill lag i Sverige.
Tänkte inte på att alla Canadensare älskar hockey så han blev först överlycklig. Men sen trodde han mig inte riktigt. Så jag börjar gå igenom lag och regler (TACK MARCUS som spelade hockey och jag va tvungen att sitta i en ishall som barn)... Jag får även gå igenom lite tester, vilket jag klarar galant!! Så sedärja POFF så var jag en duktig hockey spelare från Sverige. Andra exempel:

"nejnej, klart det är mina riktiga fransar..."

"Min mormor är ifrån Malaysia"

"Jag är violinist"

"Stina är faktiskt min syster"

"Visste du att jag älskar att åka snowboard, jag är bäst och har ett hus i Åre"

"Jag är inte bara Make Up artist, jag har jobbat som strippa oxå.."

"Visste du inte att jag är en modell från Sverige!?! (låt arg) Bjud mig på en drink som förlåt"

"Min pappa är Sveriges premiärminister"

"Skejtat har jag gjort som liten, så surfa blir inget problem."


HERREGUD, listan kan göras lång... höhö Det jag skulle komma till är ju att det faktiskt är jätte roligt!! Men inte lika roligt när man ska träffas igen. Men jag ljuger dock inte för alla jag träffar. Men ibland går det inte all låta bli,
sen spår man vidare hur länge som helst tills man har värsta historian. Sen går man till nästa !

Men nu ska jag sova bort min huvudvärk, så jag orkar (ljuga) med lördagens bravader! :)

Pusskram