Heeyhallååå!
 

Hur mår ni? :)
Igår kväll träffade jag ett gäng vänner för lite sushi, Ray beställde in köttbullar så jag skulle känna mig lite "hemma".. Haha jätte knas att äta det på en sushi resturang men gott var det! (Antagligen inget häst kött, höhö.) 
Vi har väldigt roligt ihop allihopa, så himla trevligt! Sen mådde jag dock jätte dåligt, så Andy gick med mig hem. Jag däckade och vaknade upp med världens feber.. Så har varit i sängen hela dagen idag. Jätte tråkigt!! 
Så har inte gjort mycket idag, film, sovit , ätit, hjälp Andy med hans CV och så bara.. Sen fick jag en vän förfrågan på fejjan av en kille i klassen. :) Han frågade varför jag inte va i skolan och om han skulle komma över med Ben and Jerry glass. UNDERBARA ÄNGEL. haha Kände mig dock lite taskig om han skulle åka värsta långt för att ge mig glass.. så jag sa nej. Attans.. haha!  Är så glad att det finns så fina å snälla människor här, riktigt änglar! Annars hade det varit jätte svårt att vara så långt hemifrån.!
 
I alla fall, idag fick jag jobb!!! WOHO!

Börjar jobba på fredag på ett Medical Center som receptionist! Jätte taggad, hoppas att det blir bra. Känns bra i alla fall!! :) Iiiihhh! 
Föresten idag så blev Rickard (den svenska killen i klassen) alldeles nervös av mig.. Jag skämtade och sa konstiga grejer som att vi är alla en stor familj i Sverige. "incest big family party" . Fick folk att säga att B*tterF***a och massa konstiga grejer.. Haha Det var jätte roooooligt!!

Tror dock inte att han tog så illa upp, för vi skrattade alla jätte mycket och vi tog en kaffe efter skolan så det var nog lugnt! ;)
Heejje!
 

Igår Måndag hade jag min första dag i nya skolan. Jag var sjukt nervös och inte blev det bättre av att jag var tvungen att springa till banken före så jag blev försenad.. haha! Men det gick bra men MYCKET information på kort tid. Sen är det helt annorlunda emot svenska högskolor. Här kändes det verkligen dom i The O.C eller i filmer, att man ska försöka bli med i olika grupper som gör olika grejs. Typ Event gruppen= Fixa event och fester, som nu fixar dom en påsk fest för alla elever. Är man med där, älskar alla läraren en och man får bättre betyg och poäng! haha
Jag och en Aussie tjej i min klass snackade om det idag och tänkte försöka gå med i en sån grupp. (Gudars) För det är tydligen superduper bra att ha på CVet här, visar att man är en ledare och kreativ, så jaajaaa tänkte jag. FINE Lets Do It! 
 

Träffade 2 sköna svenskar igår också vilket var trevlig. Idag var jag också jätte nervös för att idag började det på riktigt liksom.. Det första som händer är att jag kommer dit först av alla (som vanligt) och börjar tänka Shiiiiiit är jag i fel rum, varför kommer ingen, aaaaahhh vad gör jag här. Så klart började folk dyka upp och  idag hade vi International Marketing. Det var jätte intressant!! Men så klart, kände jag mig heeeeelt lost.. Som tur var jag inte ensam om det, så tillslut så ska jag nog få grep om allt! Det var i alla fall en bra lärare som gjorde allt väldigt roligt. Fick nya kompisar i klassen, alla verkar trevliga och har en svenne i klassen som heter Rickard :) 
Just nu har jag inte riktigt "student rutinen" inne, så jag försökte skriva en liten uppstas men började blogga i stället.. ;) Men ska skriva lite grann på den , sen träffa lite kompisar för att äta Sushi. :D 
 
 
 
Här är vi i fredgas, när jag tog med dom till en Aussie bar! Här dricker vi min nya favvo drink. Dom tar ett äpple och klämmer ut saften och blander det med en fin whisky. Seriöst jätte gott!! Smakar som grönt äpple :) 
 
 
 
Jag och Paulo min gamla klass kamrat! (Bara jag som tycker att han liknar Skalman??? Jag kan inte förklara varför, han bara är det.. Typ att ögonen är långt isär..haha)
 
 
Älskar den här bilden!! Började hänga med 3 riktigt härliga Aussie tjejer :) Dom är alla tre advokater och började snacka om att fixa sponsor visum till mig så jag fick deras nummer! haha ;)
 
 
Innan vi gick till den baren så var jag och Paulo och såg denna film i 3D på VÄRLDENS största bioduk.. :) Filmen var awesome och salongen var väldigt stor så det var en nice upplevelse !
 
 
NÄ nu ska jag försökte skriva lite på denna uppstats så det är gjort! 
 
Puss och Kram