Heey allihopa!
 
Tänkte bara kika in här och säga Hej! 
Allt går bra här , hoppas jag. Haha Det är intensivt.   Jag borde plugga.. men tror jag behöver lite pause. Danskan går väldigt bra faktiekt!! Trodde jag inte, haha. (Kmr prata någon slags blandning av dansk, norsk å skånska nör jag kmr hem) Människorna här är väldigt trevliga och vi har roligt tillsammans.  :)  
 
Varje dag är ungefär att man går upp vid 7, äter morgon mad, sen startar lektionen som pågår till cirka 19-21. Sen plugga plugga plugga !! 
 
Nu ska jag vila så jag kan plugga gärnet i morgon :) Pratade med rn person som ligger mig varmt om hjärtat. Han lugnade ner mig så nu är jag lite mindre nervös inför utbildningen i Turkiet, mycket taggad!!!! 

5 stjärniga hotell , gratis mat och jag tror det kommer vara mycket härliga personer där. Med samma intressen som mig. Ååååhhh så spännande !! 

Jag har i alla fall redan packat väskan, i alla fall litegrann. Typ det kläder jag kan tänks mig att ha på mig. Haha :) 
Fått in lite språk i huvudet oxå, så det blir nog bra. Tar med mig lite tränings kläder dit, så man kan iaf ta en promenad eller nåt för att tänka på något annat en stund. Kan behövas, kommer bli mycket intensivt. 

Puss å kram Idag och i morgon blir det Apollo plugg för hela slanten! 
Kaffe, onepiece, se på mordkommissionen för att lyssna på danskan , träna finska (Hujedamig) danska och norska.. Men det ska gå!! 

Kram / klem / knus / halaus