Hej Matilda!

Förlåt att jag inte svarat på dina kommentarer! Vet du om 6 dagar är jag hemma och på söndag tänkte jag köpa presenter till dig, haha! :) Eller behövs inte det kanske??
Jag mår bra, ska grilla i morgon i en park med en massa nya vänner, ska bli roligt! Jag har varit på 2 olika zoo.. Ska visa vilka häftiga bilder jag tog sen! Hur mår du? Hur har alla kalas varit??? Vad gör du i skolan? Ska du börja spela fotboll???????????????

Är det något speciellt du önskar dig när du fyller...? Känguru eller kanske orm?
Vill du sova över på mitt rum någon gång sen i sommar? vi kan kolla på film och äta godis :)
Puss och Kram <3
Hej!

Hänt mycket på det senaste tiden, mycket som förändras! Jag har beslutat mig för att åka hem, datumet är inte riktigt satt än, men det blir i mindre än 2 veckor.. 

 Jag är ganska så piss off nu när man har en reseförsäkring som vi betalar och dom kan inte äns hjälpa till när det är så pass alvarligt.. Bara massa krångel och små kryphål så dom ska slippa, idioter!

Men jag glad att jag ska hem, kommer hem till värmen, familjen och kan äntligen använda min Iphone!! haha
Kommer så klart sakna mitt favvo land med mina nya fina vänner, men Australien finns kvar och dom kommer finnas kvar! Nu vill jag hem och träffa alla, kommer ändå inte kunde njuta fullt ut här när det är som det är hemma! Så som det ser ut så är jag hemma om 13 dagar!! :)

Jag är glad ska komma hem träffa familjen, äta svensk mat, komma till värmen (WOHO) och använda min iphone igen.. woho!

Sist men inte minst,

fuck reseförsäkringar och fuck cancer.

Hey alla fina!


Um, thii fick jag. Jag träffade doktorn idag för att få mina blod resultat, han tog lite prover sen sa han.. 
Nej du Ida, nu får du åka tillbaka till sjukhuset och antagligen stanna där.


Jag har gått och blivit värre, medicinen hjälper inte. Så har mer feber, mer ont mer spya ja mer allt! Så nu ska jag packa min väska sedan tar Stina mig till Sjukhuset. Inte riktigt denna fredag jag hade tänkt mig. Men så klart med min tur.... Suck. :(  Värsta är att dom inte vet riktigt vad som är fel.
Jag för två dagarn sen.


Jag har med mig mobilen på sjukan och Stina kommer väl upptadera vad som händer.

PUSS