Heeej!
 

Idag har varit en skön dag, förutom att jag blev väckt av en panik slagen chef.. Men det ordnade sig efter ett tag. Då gick han och la sig medans vi andra var för vakna för det. haha! Så hängde vid min pool idag, har seriöst bara solat, ätit, sovit, solat, ätit sovit och nu ätit igen. Vi var på en resturang och seriöst. Vi åt det godaste köttet!!
Åt både pork, biff och lamb... Känner mig som ett kött monster ! Grejen är att vi fick bara kött och sås och soja.. Jätte gott men gudars :) 
 

Det är min sista kväll i Bali, känns rätt skönt! haha I morgon flyger vi till Singapore, där kommer jag bara hänga på hotellet, kanske shoppa lite och ha middag med alla innan jag åker till flygplatsen på måndag kväll! 

Träffade en tjej på flygplanet på väg till SIngapore, kanske smsar henne för att ses på en lunch i Singapore, det vore awesome :) Hon var en jätte söt tjej som såg att jag var nervös.. haha :) 
 
PUSS OCH KRAM 
 
 
Detta skrev den vacka bloggerskan Anna Hibbs, kan inte annat än att hålla med!! :)
 
"Jag pratade med mamma igår om hur jag känner inför den svenska dejtingkulturen... Det vill säga om det ens finns en dejtingkultur nuförtiden? Jag tycker mest det handlar om en hetsjakt på sällskap vid fem-snåret på krogen.

Jag har dejtat ytterst få killar i Sverige de senaste säg, fyra åren sen jag och mitt ex gjorde slut. Däremot har jag träffat många killar utomlands. Vad jag drar för slutsats? Svenska killar kan inte det här med att uppvakta tjejer! Ja, det finns undantag givetvis, men i det stora hela så suger dom. Deras version av uppvaktande är väl att bjuda på en drink och en shot klockan halv fem på Hells... Och så tror dom att dom har halva inne.

När jag även pratade med en killkompis om detta så sa han, "Amen Anna, går hon inte hem med mig så finns det alltid yngre, snyggare tjejer untanför som var för unga för att komma in, som man kan ta med sig och hoppa in i en taxi"... Jag visste inte om jag skulle skratta eller bli äcklad. Gjorde båda förmodligen. Svenska killar, ni är bortskämda med alldeles för många vackra tjejer i det här landet!

Och så det här med den här jävla jämställdheten som under många år har blossat upp i det här landet (hen ska vi inte ens gå in på). Jag har hört så många historier av tjejer som varit på dejt, och killen föreslagit att de skulle splita notan... Alltså för mig är detta helt absurt. Bjuder du ut en tjej på middag, så betalar du, PUNKT. Att man som tjej ska vara tvungen att stoppa ner handen i väskan som en gest för  att ta upp plånboken är ju också bara bisarrt. Men man känner ju sig illa tvungen, för att liksom bevisa att man inte är en gold digger.

Hade jag ens erbjudit mig att betala min del för t.ex en middag, hade de utländska killar jag dejtat senaste åren tagit det som en förolämpning. Dom är uppfostrade med att det är dom som ska uppvakta kvinnan, och så tycker jag det borde vara!

Vi kvinnor har så mycket skit vi måste tampas med ändå... Mens, föda barn, att vi inte får njuta av sex utan att bli kallade slampor and the list goes on."

Utsikten från min säng!
 
 
 Min säng på Bali!


Jag tog med dom till Balis kändaste mat ställe.. Man får se på när dom rullar grisen på spättet över elden! Köttet var jätte gott, men här på bilden äter jag gris skinn.. Isch
 
Så där ser det ut.. haha Är du stolt pappa?
 
 
Korridoren eller vad man ska kallat till våra rum.. Jätte fint med blommorna som hänger ner :)
 
 
Till vänster är köket, men det ser ni inte i bild. Sen soffor, poolen och till höger mitt sovrum :)
 
 
Min sol säng! Råkade somna där idag.. Tur att jag inte brände mig!
 
 
Jag kör en "Stina pose" ;)
 
 
Kvittot på våran mat och dryck.. he he
 
 
Synd att hon ser så sur ut! Men så här fina är dom på Bali :)
 
 
Monkey :D
 
 
 bebis!
 
 
 Asså jag älskar apor!!!
 
 
 iiih så söt!
 
 
Pappa, mamma barn
 
 
Vart jag än är i världen ser jag er över allt <3 Här är du Jenny!
 
 
Och här är ni Marcus och Jessica!
 
PUSS PUSS