Hello Sweetie!
 

I fredags jobbade jag, det gick finfint. Efter jobbet gick jag hem och bytte om för att möta upp Lucas och Satomi. Vi gick till en italiensk resturang i Darling harbor. Fantastisk utstikt över vattnet och hållkäften god mat!!!! Fruktansvärt gott, vi hade gott rödvin till oxå, sen efterrätt var en pizzabotten, nutella, jordgubbar och vit choklad. AMAZING. 
Det var Lucas födelsedag så vi lyxade till det lite. :) Sen mötte vi upp några fler, bland annat Gladys och Matt, så gick vi till en jätte häftig bar! 
 
Lördags gick jag och Lucas till Event Cinema och tittade på Man of Steel. Jag gillade den faktiskt!!
Sen idag är det Söndag och Satomi fick mig att gå till Hot Yoga äntligen! haha Jag har pratat om det länge att jag vill gå och nu har jag äntligen testat. Jag gillade det så vi ska gå några gånger nästa vecka med. Jag kommer troligen inte kunna röra mig i morgon.. Men det är ju bra antar jag ;) 
Nu ska jag städa lite, för att sedan käka lite sen lunch med Yui och Lucas. Mys pys!
 
Mycket bra helg! Jag har massa bilder, men tyvärr har min telefon fått spratt så jag kan inte ladda upp dom.. GAAH. ANYWAY. Ha en bra söndag <3
 
Puss och Kram
 
 
Heey Beautiful!
 

Hur är det med er? Allt är bra här! Idag jobbade jag och det var massa patienter så ingen tid för lunch, blaaah. Hatar det! Jobbar i morgon oxå men sen är det helg, skönt! Blir lite film tittande med vänner plus yoga , mycket mys! 
Idag har det varit en tung dag, för min "lilla lille bror" har åkt hem till Brasilien, så tråkigt. Känner mig jätte ensam! haha Men Henrique har lovat att ta mig till Brasilien så jag tror på det. Hem till Sverige först, jobba massa sen blir att åka dit ett slag, as taggad!! :) 
 
Om en månad ska jag på koncert!! SUPER TAGGAD!
 
 
 
 
Förra helgen var jag i Botaniska Trädgården igen. Låg och läste i solen och somnade lite grann, hehe
 
 
Super fint :) När jag satt här och läste så kom en grupp människor cirka 20-30 person, tydligen ett bröllop och dom började ta massa fina bilder. Jag tänkte inte mera på det förens dom kommer sjuuuukt nära mig,tillslut frågade dom om dom kunde få röra mitt hår..... Då förstog jag att dom gjorde allt för att få med mig på bilderna. HAHA YES det var Asiater. Gudars !
 
 
Papegojjor lite överallt som gapar å skriker !
 
 
 
hehe :D 
 
 
 
Jag och Angela. Plus väääärldens bästa ansiktsmask!!! 
 
 
 
<3
 
 
 
<3
 
 
Gladys födelsedaaaaaaaaag :)
Dagen till ära hade jag spikrakt hår, tight fin klänning och 13 centimeter klackar, woop woop!!! 
 
 
Det två längsta på festen! Haha (utan skor)
 
 
Jag arg på Henrique för att han lämnar mig... haha
 
 
Satomi och en Barbie
 
 
Ett gäng som hade JÄTTE GOD middag på Gladys födelsedag :)
 
 
 
Så här ledsen var jag på flygplatsen när Henrique aka lillebror åkte.
 
 
haha :) 
 
 
PUSS OCH KRAM
Heeeeeeeeeey!
 

Idag kom Henrique tillbaka till Sydney efter sin Asien resa, yeey! Var så kul att träffa han igen :) 
Här om dagen träffade jag Angela igen, vi hade lunch och käkade kött med potatis mos, Såååå gott! Sen fixade vi naglarna, tänkte shoppa lite och bara sådära. Mys dag! Vi tänkte gå på bio och see Dumma Mej 2 men det var slut sålt, gaaah, Menmen, vi får se den i helgen i stället! :) 
 
Idag när jag jobbade hände det en rolig grej, pratade med en av patienterna och berättade att jag var Make Up Artist. Hon var oxå det så vi pratade massor, sen frågade hon om jag var intresserad av jobb, absolut sa jag! Alltid trevligt. Men sen då, hon frågade om jag hade erfarnehet som model.. Nej sa jag , och hon sa ÄSCH det får du snabbt. Ge över ditt nummer så ska vi fixa lite jobb åt dig! Du kommer bli känd i asien tjejen sa hon. HAHA  Får väl se om det händer ;) Sen hade hon en systerson som jobbade som doktor och han behövde nämligen en tjej, så hon skulle ta med honom in nästa vecka så skulle han minsann ta mig till Vietnamn, helt gratis. Hahahah Jätte knas men rolig tjej. ;)
 
 
Angelas och mina naglar :) 
 
 
Jag och Henrique när vi hade lunch i Hyde park! :) 
 
 
Här är det vinter och 20 grader varmt, men is ska man ha i alla fall! Typ världens minsta lilla isring... haha 
 
 
En annan sak är att denna filur kommer lämna Australien i morgon för att resa runt och sedan åka hem till sitt land i norr. Jobbigt att erkänna men han kommer vara saknad! Jobbigt att så många åker hem, snart även jag. Blandade känslor men det är nog dags! 
 
 
PUSS KRAM