hej hallo!!

Idag gick vi upp runt 11 tiden, skönt att få sova ut en dag till! :) Det var klarblå himmel och sjukt varmt idag, så då tänkte vi lägga hos vid ett hotell där det finns pool och solstolar. På vägen dit hitta vi ett mysigt ställe att käka på, men fy vad irriterade vi blev. Det tog fan över en timme att få maten.. Kändes som vi missa massa soltimmar, men egentligen gjorde vi väl inte det. Men laosare är verkligen sega människor!

Seize the day!Lite färg har vi ialla fall fått! Men mer ska det bli :DTJAO


Söta Emelie men världens finaste väska! Vi blir mer och mer hippis här nere, love it!! :)


Det här åt vi idag!! :) Därför lär vi sno mer toalett papper nu för det for rätt egenom oss.... haha Men som tur är får man slänga toa papper i toaletten, vilket betyder att det inte är så små rör, vilket betyder att då blir det inte stopp så lätt. Jag tror inte att Thailändare bajsar.


Idag efter vi äntligen fick sova ut så gick Emelie och jag turistade oss massa här i Vientiane, som är huvudstaden i Laos. Det var rätt skönt att äntligen röra på sig efter tre veckor! haha Vi gick ialla fall 2-3 timmar och titta på olika tempel, munkar och bara titta oss runt i kring. Annars har vi inte gjort så mycket idag, hängt framför datorn och nördat oss! haha Men rätt skönt med en sån dag efter allt som hänt, typ prata med alla där hemma. Snart ska vi till en slags natt marknad och käka.. Det blir nog häftigt! Mysdag! :)Truist med karta såklart!

Är det bara jag som är rädd för munkar???
Känns som jag inte får kolla på dom för då hamnar dom i helvettet! Men samtidigt kan jag inte sluta stirra på dom, så himla roliga... haha


TJAO