Heey!
 
Igår träffade jag Elin och hennes vän Johanna på det härliga (men svindyra) stället Coco Cobano, vi drack lite öl och Sangria och hade lite tjej snack.. Sen drog jag och Elin vidare på en slags bar runda! haha Till slut ville jag visa henne en "hemlig" bar jag vet om, som bara Aussies går till, eftersom det är sånna man måste veta för att hitta. Älskar dom barerna!!!! Men i alla fall var den stängd... Men jag började snacka med en bartendet som var på väg hem och han berätta om en annan hemlig bar. Man går in i en pizza resturang, ser jätte knas ut. Sen i resturangen finns en liten gömd dörr och DÄR är den hemliga baren och FYYY vad jag älskade den!!! Härliga bartendrar, bra musik och snygga australienare. Kan inte bli mycket bättre ;) 
Träffade en kille som heter John som spelar i band, så i helgen ska jag gå på en spelning. haha :) 
 
I alla fall, Elin sov över i mitt hus på soffan så i morse åkte vi till Coogee beach och somnade på gräset i skuggan. Haha Sen kom Johanna och hennes kille så gick vi och badade från klipporna. Skit mysigt verkligen! 
Nu måste jag snabba mig, lovat att träffa Ray och Enrico och käka lite. Sen ska jag försöka träffa Daniel ikväll. Men blir att sova tidigt kväll så jag ska klippa mig i morgon; ÄNTLIGEN, behövs som bara den! 
 
 
 
 
 
 
 
Lyssnar på bandet nu som jag ska se i helgen, ÄLSKAR det!!!  
 
Här är dom, John är han till vänster . Skit trevlig och jösses vilken härlig rötst han har :) 
 
 
PUSSPUSS

1 kommentarer

Jenny

07 Mar 2013 22:02

Fan va nioe med hemliga barer sådär. Haha. Weird, men roligt :)

Svar: Jätte roligt!! Kul oxå att det bara är Aussies där (plus lilla jag då som snokar fram barerna. hehe)
Ida

Kommentera

Publiceras ej