Heeeyhaallåå!
 

Det här landet "Down Under" är ju alltid speciellt, i vad dom än gör känns det dom. Dom har till och med ett eget horoskop med sina egna Australienska djur, haha! Mest på kul tror jag men ändå. :)
Jag är i alla fall en "Kookaburra". 
 
 

Info om Kookaburran

Den uppriktiga, eldig och generös Kookaburra / Kingfisher är frihetsälskande, snäll, mångsidig och pålitlig.
De har en över genomsnittet mental förmåga och har gott omdöme, de älskar livet, och kommer att njuta av det till fullo. Många visar en iver för "horsemanship", utomhussporter och spel.
De har en uppriktig öppnen karaktär, är oftast populära och har massor av vänner. Kookaburras gillar inte att vara bunden till något, de älskar frihet, resor och vandring, och är rastlösa människor. De gillar spänning, hastighet, snabba bilar och våghalsiga bedrifter och har stor tilltro till lyckan. De saknar ofta takt och kan vara extravagant, slarviga, slösaktiga och benägna att överdriva. Många har ett intresse religion eller filosofi och skulle bli bra lärare, advokater, författare, förlag och veterinärer.

 

 

Den kvinnliga Kookaburra är glad, optimistisk, happy-go-lucky och vänlig. Hon är ärlig och mycket sanningsenlig, självständig och självsäker. Hon är inte noga om huset och är inte en till slav i köket. Hon gillar drama och spänning, resor och det öppna landskapet. Hon hatar att ägas och bli bunden till rutin. Hon är intelligent, "easy going" och hon har ett intresse för livet. Hon gillar gott sällskap, fina kläder, god mat och vin. Hon är avslappnad gentemot romantik, men när hon verkligen är kär, är hon lojal och tillgiven samt alltid en idealist

 

Färg: Lila
Motivera grundläggande natur: filosofen
Personlighet Keynote: Jag ser
Evolutionär Syfte: Expansion
Tendens att odla: Tacksamhet
Har naturliga tendens: Rättfärdighet
Kropp: Höfter, lår, lever och bäckenet
Nyckelord: Äventyrlig, Frispråkig, Mötesetikett, Opålitlig

 

Kommentera

Publiceras ej