Heeeey!
 

Idag är det en underbar dag ute! Så jag och min vän Shams ska ha lite picnick i Botaniska Trädgården, härligt :)
Igår käkade vi billig men god thai mat, sen satte vi oss på en bar några stycken för att sedan gå till Sidebar,, Herregud vad men svenskar det var där, jag låtasdes inte förstå vad dom sa. haha!  Träffade även på en Aussie vän jag inte träffat på länge och två Italienska vänner, det var otippat men ytterst trevligt. :)
Bestämde även att vi ska åka på en road trip till Tasmanien nu i April, vi ska hyra en bil och det blir ju spännande.. Att köra på fel sida menar jag. Haha Även om jag är van att åka på vänster nu så har jag ju aldrig kört på vänster sida, allt blir ju bakvänt i bilen.. iiiih läskigt men det ska nog gå bra! 
 
 
 
Det här är ifrån förra fredagen när Felix och Ebba lagade mat till mig. Typ som korvstoganoff med mos, alltså det var gudomligt gott!! Eftersom jag inte ätit korv på länge (korv älskade numer ett är jag) så var detta grymt, visste inte att det fanns korv här som likanar falukorven i Sverige! Sen tog fram en rödvins flaska till det, fredgas mys!
 
 
haha, detta är ifrån igår kväll när jag var på väg hem.. Pratade med mamma i telefon och var yber glad över att ha hittat en tyllkjol!! :D 
 
 
Här ligger jag nu i mitt hus, LOVE IT!  Där är min blåa fina ytter dörr :) 
 
Nu ska jag gå så han slipper vänta på mig, hehe.
Ha det bra! 
Pusspuss

Kommentera

Publiceras ej